A TÖKÉLETES ESKÜVŐ

Letisztultság | Gördülékenység
Rugalmasság

Letisztultság

A násznép a kezdetektől fogva tisztában van azzal, hogy a nagy napon számíthat ránk. Az alkalmas pillanatban, amikor mindenki ránk figyel, tisztázzuk a játékszabályokat, amik az este folyamán segítik majd a közös munkánkat.

A násznép informálva van egy-egy történés előtt, így nem maradhatnak le semmilyen fontos eseményről.

Az esküvő ideje alatt minden pillanatban tudni fogja mindenki, hogy mi lesz a következő “napirendi pontunk”.

pic1_580x500

Minden ifjú pár arról álmodik, hogy egy fantasztikus esküvőt tarthasson, ahol amellett, hogy a meghívottak jól mulatnak, ők maguk is felszabadultan táncolhatnak, beszélgethetnek szeretteikkel.

Valahol minden pár azt szeretné, hogy a násznép hírét vigye a reggelig tartó jókedvnek, az esküvőnek, ahol végre nem volt minden percben unalmas játék.
pic2_548x500

A nagy napot a saját elképzeléseitek alapján, de a mi javaslataink mentén építjük fel lépésről lépésre. Minden esküvő más. Vannak ugyan fix pontok, melyek kihagyhatatlanok, de azok tálalása nagyon fontos. Nem célunk teljes estés StandUp-ot prezentálni a táncparketten, félbe szakítva a jó hangulatú táncos blokkokat. Fel vagyunk készülve arra, hogy ha a hangulat indokolja, valamit bedobjunk élénkítő jelleggel, de felejtsétek el a tojásgörgetést, és a kondom-virágot! Higgyétek el, vannak izgalmasabb dolgok is, mint egy szék tetején állni, és barátaitok arcán látni a kínos, szánakozó mosolyokat.

El kell tehát az elején dönteni, hogy mire vagyunk képesek a cél érdekében. A nyitottság és a bizalom a szolgáltatók felé nagyban elősegítheti a vágyott sikert. Fontos azonban, hogy a megfelelő embereket ki tudjuk választani az esküvői szolgáltatók kavalkádjából. Sokan vagyunk. Sok félék.

Amit mi, Janival és Ádámmal teszünk, nem varázslat! Hogy válik mégis a segítségünkkel egy mennyegző felejthetetlenné? A válasz a részletekben rejlik. Teljeskörű szolgáltatásunk révén a fiatalok már a kezdetektől fogva számíthatnak ránk, a tervezés folyamatától. Ez nagy segítség a fiataloknak, hiszen Nekik ez az első alkalom, nekünk viszont van már kellő tapasztalatunk.
pic3_548x637

Gördülékenység

A ceremóniamester nem akkor érzi úgy, hogy megdolgozik a pénzéért, ha sok-sok játékkal és versekkel

kápráztatja el aznapi “közönségét”. Sokkal inkább szervezője, rendezője a nagy napnak,

sem mint versmondója.

A lakodalom alatt ha egy ceremóniamester jól végzi a dolgát, az embereket úgy vezeti át egyik eseményből a másikba, hogy az nem lesz erőltetett, vagy kínos csendekkel fűszerezett.

Ha valamilyen esemény történik, az az este megfelelő időpontjában, lendületesen lesz lebonyolítva.
pic4_1159x434

pic5_600x600

Rugalmasság

A “no para” effektus.

Az esküvőtök napján mi leszünk a legjobb barátotok, akikre minden helyzetben számíthattok majd. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően a legtöbb esetben már tudjuk, hogy egy probléma hogyan oldható meg a násznép megzavarása nélkül, sőt, vélhetően már a probléma felszínre kerülése előtt csírájában elfojtottuk azt.

Így minőségi időt tölthettek vendégeitekkel anélkül, hogy rohangálnotok kellene apróságok miatt.

Ismerős a következő mondat? “Ja, neeem. Én lánykikérőt nem vállalok, az a vőfélyek dolga!” Nos, ha nem az első ceremóniamester oldalon jártok, bizonyára találkozhattatok ezzel a mondattal, és ha szerencsétek van, nem személyesen beszéltetek olyannal, aki már-már megvetően nézett Rátok emiatt az őrült gondolat miatt.

Őszintén kell felétek fordulnunk, mikor ezt a kényes kérdést boncolgatjuk. A lánykikérő, vagy a fiú búcsúztató valóban régies, népi hagyomány, és lássuk be, legtöbbször tényleg nem tudják a kollégák úgy levezetni ezeket a momentumokat, hogy az működjön. Ha ilyesmin gondolkodtok, nekünk erre is van olyan megoldásunk, ami minden bizonnyal tetszeni fog.

Igen, lehet, hogy a leírtak alapján most azt gondoljátok: bakker, ezen az oldalon végre jól össze van szedve minden, ami fontos lehet egy esküvő megtervezésében és lebonyolításában, pont ilyen esküvőben gondolkodtunk! Ha így érzitek, érdemes minél hamarabb felvenni valamelyikünkkel a kapcsolatot, hisz a jövő évre már hihetetlen mozgolódás van, fogynak a szombati időpontok, és a péntekek is egyre kedveltebbek. A pénteki esküvők romantikája szintén megérne egy külön posztot amúgy, de nem szeretnénk befolyásolni senkit sem… 🙂

Ha kérdések merültek fel bennetek, állunk rendelkezésetekre, írjatok nekünk pár sort, de nyugodtan hívhattok is, ha nem vesszük fel, vissza hívunk!

Mi a különbség a vőfély
és a ceremóniamester között?

Míg a vőfély hagyományos, népviseleti öltözéket visel, a ceremóniamester egy fiatalos, ám elegáns öltönyt.

Míg a vőfély rímekben beszél, a ceremóniamester inkább egy közvetlen, spontánabb stílusban fogalmaz.

Nem dugdosunk tojást a vőlegény nadrágjába és nem szorongattatunk sárgarépát a menyasszonnyal!

A vőfély a hagyományos “lejárató” játékaival nevettet, míg a CM bevonja a násznépet a játékaiba.

A ceremóniamester az este folyamán a játékokat sem erőlteti. Ha a helyzet megkívánja, mert lapos a hangulat, mindig van a tarsolyában valami, amivel felrázza a tömeget, de nem szakít meg táncblokkot egy játék miatt.

A ceremóniamesternek nincs vőfélybotja, se ceremóniamesterbotja. Ilyen szó valószínűleg nem is létezik… :-)

A ceremóniamester igyekszik mindaddig a háttérből segédkezni, míg a helyzet meg nem kívánja, hogy mikrofont ragadjon.

A Ceremóniamester ismeri a vőfélyek munkásságát, de a vőfélyek nagy része még nem is tud rólunk.

A Ceremóniamestert nevezik mostanában “céem”-nek, meg “Ceró”-nak, de volt hogy a klasszikus hoppmester jelzőt aggatják ránk.
Mindegyik megállja a helyét, sőt megesik, hogy a “Hé főnök” megszólítás is működik.

Mikor a násznép az ifjú párral fotózkodik, a ceremóniamester segít, hogy minél több jó fotó készülhessen minél rövidebb idő alatt.

Az alapvető különbség mégis leginkább az, hogy a ceremóniamester egy teljes körű szolgáltatást nyújt, hogy elérje a tökéletes esküvő hangulatát. Mi már a kezdeteknél, az esküvő tervezésénél jelen vagyunk, segítünk, ha bármilyen kérdésetek merülne fel az esküvővel kapcsolatban.

Ceremóniamesterek

Tamás Ádám

A feje tiszta, szíve nyitott.

Ismerj meg jobban

Bagi Péter

A már sokat tapasztalt örök vidám.

Ismerj meg jobban

Hegyi Balázs

Női szívek érzője, férfi vágyak értője.

Ismerj meg jobban