Tamás Ádám

A feje tiszta, szíve nyitott.

  • Születési név Tamás Ádám
  • Születési testsúly háromkilónyócdeka de pontosítunk
  • Jelenlegi testsúly pontjó
  • Magasság 181 cm
  • Kor 29 éves
  • Családi állapot Hős
  • Gyerekek száma
  • Stílus Bájosan dolgos

Kapcsolat

  • 0630/5005584
  • adam@ceremoniamesterek.net

Kedves jegyespár!

Talán érdemes lenne pár szót ejtenem arról, hogy miért is gondoltam, hogy belekezdek a ceremónia mesterségbe és hogyan is gondolkodom erről.

Számtalan esküvőn vettem részt vendégként, ahol ahogy haladt az idő és az események, azt vettem észre, hogy valami hiányzik. Sokat gondolkodtam rajta, hogy mi lehet az, ugyanis nem volt kézzel fogható hiányosság, csak valami plusz hiányzott. Később rájöttem, hogy egy ember hiányzott, aki kordában tartja az eseményeket. A klasszikus hangvételű esküvőkön ezt a szerepkört a vőfély látja el, ám korántsem fektet akkora hangsúlyt a részletekre, mint például az események kronológiai összehangolása.

A Ti nagy napotok sikeressége is a részletekben rejlik. Bagi Péter filozófiája az esküvők lebonyolításában tűnt olyan irányvonalnak, amelyhez teljes mértékben csatlakozni tudok. Az esküvő előtti előkészületekben való aktív részvétel, forgatókönyv összeállítása hónapokkal a nagy nap előtt, tanácsok, tippek, amelyekkel sok kellemetlenséget lehet megelőzni, melyek az esküvő sikerét segítik elő. Ezek a részletek, párosulva a fiatalos lendülettel, spontaneitással és a váratlan helyzetek higgadt kezelésével teszik ezt a fajta ceremóniamesterséget egyedivé.

Többéves tapasztalatomnak köszönhetően ma már gond nélkül tudom lebonyolítani a nagy napot úgy, hogy a násznép jól érezze magát, ne maradjon le semmilyen fontos eseményről, és úgy távozzon az esküvőről, hogy élete egyik legjobb buliján vett részt. Folyamatos kapcsolatban állok a többi szolgáltatóval, így minden összehangoltan történik. Igyekszem egy csipetnyi csibészséget vinni a megvalósításba, ezáltal időnként oldani, kötetlenebbé tenni az esküvői bulit. Természetesen mindezt nem erőltetem, és igyekszem mindenben igazodni a pár igényeihez.

A 2017-es év legnagyobb élménye volt számomra, hogy augusztusban én lehettem a ceremóniamester Szilágyi Áron olimpiai bajnok és kedvese, Szántó Betti esküvőjén.

Angol vagy kétnyelvű (magyar-angol) esküvők megvalósításában is számíthattok rám, az esküvő napján korlátlanul rendelkezésre állok, ami azt jelenti, hogy már a vendégvárástól egészen addig, amíg úgy gondoljátok, hogy szükség lehet rám.

Galéria

alt
Válogatás: Tamás Ádám

Írj nekem bátran!

Kérdéseitekkel, kéréseitekkel bátran forduljatok hozzám

ismerd meg A JÖVŐ NAGY CEREMÓNIAMESTEREIT,
NAGYÉRDEMŰ KOLLÉGÁIMAT: