Bagi Péter

A már sokat tapasztalt örök vidám.

  • Születési név Bagi Péter
  • Születési testsúly 3540 g szerénybecslés
  • Jelenlegi testsúly pontjó
  • Magasság mérés alatt
  • Kor 35 éves
  • Családi állapot Nős
  • Gyerekek száma 1 (Bori)
  • Stílus Őrülten szerethető

Kapcsolat

  • 0670/6298889
  • peti@ceremoniamesterek.net

Kedves jegyespár!

Engedjétek meg, hogy pár szóban bemutassam hogyan is gondolkodom, miként dolgozom.

Jómagam több, mint hat éve foglalkozom esküvői ceremóniák levezénylésével, elrugaszkodva a klasszikusnak mondott vőfély szerepkörtől, versektől mentes formában. Esküvőimre jellemző a fiatalos lendület, a spontaneitás, az ifjú párokkal igyekszem ebbe az irányba terelni a nagy nap menetét. Rengeteg olyan kis trükk birtokában vagyok, mellyel sok kellemetlenséget meg tudunk majd úszni, valamint olyan kis kiegészítő meglepetéseink is lesznek, melyek emelik az est fényét, kicsit megmozgatja a násznépet az üresjáratokban.

Ez természetesen azt jelenti, hogy rám már az előkészületek során, hónapokkal a nagy nap előtt számíthattok, mikor tisztába rakjuk az este fontosabb eseményeit. Többéves tapasztalatom segítségünkre lehet, mikor együtt megalkotjuk az általatok megálmodott esküvő napját. A legjobb, ha úgy rakjuk össze a napirendi pontokat, hogy pici csúszások is beleférjenek, hisz ha belegondoltok, a násznép azt nem veszi rossz néven, ha picit tovább “kell” beszélgetnie rég nem látott rokonokkal, ám ha bárki sürgeti őket, azt bizony megjegyzik… A játékok, amik sokáig elengedhetetlenek voltak a lakodalmakban, legtöbbször csak akkor kerülnek elő, ha túl lapos a hangulat, mert véleményem szerint egy jól pörgő táncos blokkot bűn megszakítani. Hiszen lássuk be, az emberek abból fogják leszűrni másnap az Este hangulatát, hogy mennyit táncoltak, milyen volt a kaja és a torta. Persze csak nagy vonalakban, de ez az igazság.

Közös célunk, hogy mindenki, aki visszagondol majd erre az estére úgy érezze, élete legjobb esküvője volt ez! Munkám hat éve alatt számtalan esküvőn volt alkalmam már dolgozni, az évek során összeállt egy lista, mely a szakma legjobbjait tartalmazza (fotó, videó, helyszín, DJ/zenekar). Ezt a listát ifjú párjaim rendelkezésére bocsátom, amivel olyan kellemetlenségeket ki tudunk küszöbölni, melyek például egy zenekar, vagy DJ esetében egy személyes találkozó, vagy youtube videó alapján nehezen derülhetnek ki.

Galéria

alt
Válogatás: Bagi Péter

Írj nekem bátran!

Kérdéseitekkel, kéréseitekkel bátran forduljatok hozzám

ismerd meg A JÖVŐ NAGY CEREMÓNIAMESTEREIT,
NAGYÉRDEMŰ KOLLÉGÁIMAT: